Köket

Kontakt

Köket 019 - 20 90 84

koket@orebrowaldorfskola.se

 

Skolexpedition 019 - 20 90 80 / info@orebrowaldorfskola.se

 

 

 

 

 

 

 

ÖREBRO WALDORFSKOLA

Teori - Konst - Hantverk

Köket

Tankar om maten

Vår ambition är att laga god, näringsriktig mat från grunden, med livsmedel utan tillsatser. Vi tar ansvar och hänsyn till natur, djur, människan och det ekologiska systemet.

I huvudsak serverar vi lakto-ovo vegetarisk mat. En dag i veckan serverar vi en kött- eller fiskrätt.

Vi använder i huvudsak biodynamiska och ekologiska livsmedel.

Vår strävan är att använda 100 % ekologiskt och ligger för närvarande på ca 90 %.

Vi använder till stor del närproducerade produkter och anpassar menyn efter säsongens råvaror.

Vi har även ett klimatsmart tänk när det gäller val av råvaror och leverantörer.

Blanketter

>>Ansökan om Specialkost

 

>>Policy angående specialkost